viernes, 9 de enero de 2015

Fem neu!

Hola! he estat un temps sense poder fer cap entrada perquè he tingut mooolta feina, però us vinc a ensenyar una coseta que de ben segur agradarà als petits...i també als grans! ;)

Al lío, avui farem neu. Si, si , neu! Tot i que hi han diverses maneres de fer neu, jo em quedo amb la que us proposso, i només necessitarem un panyal (o més aviat, els polvets que hi han dins), un parell de gots d'aigua aproximadament i escuma d'afeitar.


Primer de tot, agafem una safata que tinguem per casa, d'aquestes on venen la carn per exemple i obrim el panyal, deixant caure a la safata els polvets, Potser també hi cau el cotó fluix, així que tindrem que separar els polvets que hi han enganxats. Després afegim poc a poc els 2 gots d'aigua i remenem! Quan vagi agafant textura, i posem una mica d'escuma i tornem a remanar, et voilá! Tenim neu!






Tinc que dir que jo la he provat amb els nens de la ludoteca i ens hi vam passar força estona tocant-la i dura perfectament uns quants dies en perfecte estat. Fins un altre!

No hay comentarios:

Publicar un comentario